И длицца но куб ф штукаТур

Ну, годзе ЧыцьВёртцы взе згубк.
Бо й 8 бес суд Клячу ж вжрут

У нас тут Статкевич сыдыть в клетцы гаж.
Бо дэ ж Николя да й ны й гадыв, как Льва.
Ныдэ а ныяк ны собак ны пихаф ж
Ны в еку там гразь.
То гленьтэ улад в букФу статк.

Вона ж не сипиць скфозь зубар ни на Васьк.
А, го, эНка ноль ж супраць дазь лесьНиц А й.
Так в чом жа тут, га, автамат ваш, зараск,
Шо вы небка б драньц?
Шта, штаб банд замал вж?

Насяра жа с ватмана как бык ф Бычка.
Не лезе й 4 са й 8кай в ямк.
Ну, эта суцьба: тапарами па срац,
Шо вельмы затофст.
Вот дзе ваш Тор здзел затор фш.

Пламыда шэ та ув Вала Ж.
ПланетКи зь штурВал,
Шо встаныш и прафь.
А шо це народ скаж, прафост?
Иль вам дажэ й Лук даст, мо, дульк?
Да, модуль ф Конякы но тюрм
Ля тых, хто ф пажур прэ даску.

... пролизь жэ во в хуру но грушк,
Коль ты тут сокира ныступ


Рецензии