Кеше кебек...

Кем эшем дип яши гомер буе,
Кем гел гаилэм диеп кон курэ.
Бар шундыйлар:рэхэт тормыш эзлэп,
Кеше гаилэлэрен жимерэ.
Ялгыз булсан,ялгыз бэхетле бул.
Парлы булсан,сакла парынны.
Аннан киткэн бит ул,синнэн туяр,
Хыянэтче туктап калырмы?!
Тагын китэрсенме тыелмыйча,
Нэфесенне тотмый йогэндэ,
Элэктерим эле берэрсен дип,
Чуар йорэк ирлэр эзлэргэ.
Эт я мэче тугел инде узен,
Кеше кебек карап торуга...
Болай йорсэн,эйлэнуен дэ бар
Юеш борын песи халкына.


Рецензии
Отозвалось. Подправила почти полностью. Зайдите ко мне.

Фания Фаррахова Тухватуллина   07.01.2016 15:09     Заявить о нарушении