Все рiдше...

Все рідше зустрічаєш чистоту...
          Як світ брудніє! - Страшно уявити.
І хоч яку ми вибрали мету -
       без чистоти нам, браття, не прожити.

Де чистота річок, степів, лісів..?
          Де первозданність гір, морів і неба..?
Людино! За прадавніх же часів
         первісно-чистим все було... без тебе...


Рецензии