Усе, що мае значення

Усе, що має значення - це сонце,
Воно зігріє нас в зимові дні.
Не дасть душі загинути від болю,
Надасть тепло замріяній душі.
Воно не знає, що таке страждання,
Не знає про світанки у пітьмі,
Воно мені приносить лиш кохання,
А все тому, що сонце моє ти.
Усе, що має значення - це вітер,
Несе він присмак пристрасті в собі.
Він подарує серцю силу волі
І допоможе шлях свій віднайти.
Він з подихом несе своїм свободу,
В якій відчуєш аромат степів.
А інколи несе в собі тривогу,
В якій лунає твій тихенький спів.
Усе, що має значення - твій голос,
Твої міцні обійми уночі...
І те, як ти без слів мене благаєш
Лишатись лиш твоєю і не йти.


Рецензии