Целувките изискани

Една жена във малка черна рокля
под дъжда пребягва между всички капки.
Не трябва те да я намокрят,
защото знае, щастието нейде там я чака.

Лови със устни мокрите му струи
и тръпките усилват нейното вълнение.
Любов невидима в сърцето и нахлува
във непознати за душата измерения.

Но тя не се съпротивлява на греха,
защото до мечтата си е близо.
Покорно се отдава на дъжда
и на целувките му, толкова изискани...

14.09.2013 г.
/из излезлия през юни 2015 г. в София сборник с любовна лирика "От първо лице"/


Рецензии