Украинский Гарик. Любимой жене

Український Ґарик. Любій дружині

Ти забуваєш влізти в душу все частіш –
Від цього дивний спокій маю я.
Щасливий я, коли під ковдрою ти спиш,
Згорнувшись у клубочок, як змія.


Рецензии