Тож не спи, м й коханий, грай

А от як колись
Ми казали одне - одному
Дарували слова. Клялись
А от як тепер ми хапаємо безоднями
Тіні рук,губ ескізи, візерунки повік, 
Бо ніде немає так, щоб навік...
А от як давно колись
Цілували одне одного.
Зберігали казки. Кохались.
.А от як тепер ми шукаєм надприроднього
Папороті цвіт,пил зіркоаий ,корінь мандрагори,
Бо ніхто з любов'ю не вінчає горе
А от як тепер я одна сиджу,
Схилившись на небокрай.
І як мавка Лукашу тобі скажу:
" Тож не спи, мій коханий, грай "


Рецензии
Чудово!!!!!!!!!!!!
Ставьте английскую "И", в названии стиха, она отображается...

Лида Скрипка   13.08.2015 20:42     Заявить о нарушении