Весна

... одяглася у біле Весна...
... блакиттю розлилося Небо...
... а молодесенька Зелень- рясна...
... Зиму заховала під себе ...


... сріблом засяяв на сонці Струмок...
... смуток зимовий,бо, проганяє...
... Бджілки над цвітом зійшлися в танок...
... і Соловейко от от заспіває...


... подихом теплим поплив Вітерець...
... над Килимом ніби витканім з квітів...
... різнобарв я ж фарб не жалкує Митець...
...  мов би каже:- Весно, ти вже у Літі...


Рецензии