Твоя фортеця...

Ми ковалі свого життя і серця:
Куємо своє щастя щохвилини...
Твоя домівка - то твоя фортеця,
Бо вдома нас лікують навіть стіни...

Душею тільки там відпочиваєм,
Вернувшись із далекої мандрівки,
Бо...якби де не добре - повертаєм
В своє гніздо - до рідної домівки...

І хто б що не казав - найкраще вдома,
Бо там твоя сім"я, твоя родина,
Там біль зникає і проходить втома,
Там зв"язує усіх любов єдина...

У світі стільки підлості і зради,
І стільки люду без душі і серця...
Біжіть мерщій в любові водоспаду -
В свою домівку - у свою фортецю...


Рецензии