я ще мала

Я напевно колись підросту!
ні, не тілом мабудь, а ДУШЕЮ!
і тоді неодмінно збагну
чому важко часом нам із нею...
чому часто вона так болить,
коли велено посміхатись.
чому з серцем вона говорить,
а від розуму мусить жахатись...
Так,я впевнена-я підросту
по інакшому очі розплющу!
і збагну вже нарешті чому
як погано,то гірше буть мусить...
зрозумію в кінці я кінців
нащо брате стріляє в брата.
і чому ті не рвуть кандалів,
А собі надягають завзято!
так, я хочу скоріш підрости,
щоб мені вже малій пояснили-
Кто кохає всьго раз в житті
говорить майже кожному-милий!
поясніть мені,поясніть!!!
ви ж обіцянку Богу давали,
а у постілі інший лежить!
не пояснюйте!
Ні!.......Я ще мала!
11.08.2015


Рецензии