Марафон

Кінець  "дистанції"  маячить. -
                Уже немало ми пройшли.
І кожен там своє побачить -
                адже по-різному жили.
На когось там чорти чекають,
                на когось - янголи святі.
На постаментах кубки сяють..,
                а може урни... саме ті...
На старті скільки нас стояло(!)
                в міцнім здоров'ї і красі.
Усі доходять до фіналу,
                а до мети - на жаль, не всі.

То ж , друзі, не марнуймо сили. -
                Аби змогли і ми дійти
не лиш до урни чи могили,
                але й до світлої мети!


Рецензии