на пасовищi долi...

…зцілює біль мовчання,
множить тривога думки,
плутаємо реальність
із підсвідомістю ми…

білі-ягнята – хмари
в небі торкнулися сну,
ворони тишу рвали,
вдаль розпливався скрізь сум…

шлях у розпуці сірій
мрії за лісом затис…
ось уже хмари-вівці…
вітер-пастух німий

хоче прогнати лихо,
не докоряти ні в чім
душі оті, що тихо
плачуть над горем людським…


Рецензии
Виктор, удивительные у Вас стихи, очень понравились, с теплом и уважением, Наталья.

Наталья Беляева Ерух   12.08.2015 09:38     Заявить о нарушении