повторись!..

…життя обриваються несправедливо,
нам кожна помилка уроком стає…
вітри відчайдушно рвуть долі вітрила,
а біль, що займає серця – в нас живе…
допоки глузуємо двоє з любові,
самі почуття убиваємо ми…
напевно до справжніх іще не готові,
то й сплутують долі порізно стежки,
то й в небі бездонному шепіт зірковий
продовжує ніч, заколисує в сни…
у вітер занурившись душі безмовно
і кличуть, й благають: «Любов повернись!..»   


Рецензии
Очень жизненно, душевно, замечательно! С уважением, Наталья.

Наталья Беляева Ерух   12.08.2015 09:43     Заявить о нарушении