Зарядка

Українці! Шикуйсь на зарядку!
Підтягніть всі свої животи,
Нам всі вправи тепер по-порядку,
По команді, потрібно пройти!

Не біжімо, крокуймо на місці!
Рівно дихаєм, так як фізрук.
Перевірте всі м'язи на міцність,
Розраховуйте кожен свій рух!

Перша вправа: розминка долонів!
Аплодуємо, десь, п’ять хвилин,
Щоби стали вони в Вас червоні,
Як ті грона зі спілих калин.

Вправа друга стосується шиї,
На якій в Вас сидить голова!
Шия дуже важлива віднині,
Покрутіть: вліво, вправо, раз, два!

Шия має служити нам вірно,
Шия має тримати ярмо!
Це доведено вже достовірно,
Ми у ньому давно живемо!

Голова має також і очі!
Вправа третя для ваших зіниць.
Якщо ж очі ховатися хочуть,
То вони Вам до ніжних сідниць!

Тепер вуха пом’яти всі мають,
Щоб тримали надійно лапшу!
Нам на них її міцно чіпляють,
Розім’яти їх Вас попрошу!

Про язик пам’ятайте, до речі,
Вправа п’ята для нього якраз!
Це відомо вже навіть малечі,
Дуже тяжко без нього в наш час!

Якщо він в Вас підвішений добре,
То він меле, як те помело!
Правда, з ним нам буває не добре,
Коли чує плітки все село!

Українці, на черзі в нас спина!
Вправ для спини є безліч у нас.
Спина зовсім у тому не винна,
Що згинаєм її повсякчас!

Нахилятись потрібно по-нижче,
Щоб торкатись руками носків!
До корита стає той в нас ближче,
Хто зігнутися «в скоблик» зумів!

Далі маємо руки і ноги!
Пальців маєм на них ми по п’ять.
Пальці ніг відміряють дороги,
Пальці рук можуть дулю нам дать!

Ви руками розводьте по-ширше
Вправа стане Вам ця у пригоді,
Стоїмо, другий раз, ми не гірше,
Ніж опудало на городі!

Далі комплекс у нас: присідання!
Присідаєм й навшпиньки встаєм.
Ми навшпиньках тоді присідаєм,
Коли гроші "на лапу" даєм!

І залишилося вже коліна,
Нам зомлілі свої розім’яти!
Як і ми, так і вся УКРАЇНА,
Ще на них буде довго стояти!!!

Врешті раджу Вам дихати вільно,
Підіймайтесь скоріше з колін!
За увагу, шановні добродії,
Вам від мене низенький уклін!!!


Рецензии