Тебе краду у ночi

Цілую спраглі я уста,-
Тебе краду у ночі..
На беріжку трава густа-
Вкриває стан дівочий..

Холодить груди вітерець..
Кладе траву в покоси..
Стук двох закоханих сердець
Вмивають теплі роси..

Жага медова, губи спека,-
Я тану наче свічка..
Горять віконця десь далеко,
А нас вкриває нічка..

Жевріють зорі в небі рясно,-
В обіймах  ніжних губимся!..
Це наша ніч,- солодка, ясна,-
І ми, коханий, любимся!
11 08 2015  р
Вікторія Р


Рецензии