Пардон мсь

Пардон мсьє,ви знову купа гною?
Або ж блоха ви чи не так?
Хмм.. У вас щось знову із рукою?
Можливо не потрібно було підтирати сусіду зад?
Оу мсьє,ви розлютились?
Невже причина злості я?
Та ні,ви що?
Я не жартую,сарказму місця тут нема!
Хіба ж я винна що ви кучка гною або ж малесенька блоха?
Та ні,це все не жарти,
та ви гидкий бдюзнір без визнання
Ну-ну, не плачте милий,
така як кажуть вже ваша доля,
а я лише звичайненька людина,
яка відкрила очі на життя.


Рецензии