Дотики

Вогненна нiч, солодкi муки,-
Палке бажання  огортає..
Вони повсюди,-  твої руки-
Аж в серці серенада грає..

Пянкі уста, шалені дотики..
Бентежить запах хмелю й мяти..
В красі небаченій еротики
Я хочу все тобі віддати!

Притислась ніжно.. Трепет.. Любо..
На ліжко впали небеса!
Звилась!Ой, мамцю! Грають труби!
Кохання!Ти!Яка краса!!!
11 08 2015 р
Вікторія Р


Рецензии