Люблю я Украiнськi вечори!

Обожнюю серпневі вечори,
Коли тумани стеляться в долині...
І хто б чого мені не говорив -
Такі бувають лиш на Україні!

На заході, в багряних кольорах,
Зітхне останній промінь сонця тужно
І вже за мить - купається в зірках
Сріблястий місяць, мов в вершках галушка...

"Тьох-перетьох" співають солов"ї,
Повітря пахне яблуневим ромом,
Спивають трави сльози росняні,
А у ставках жаби скрегочуть хором...

На Україні теплі вечори,
Бо гріє ЇЇ серце материнське...
Там світять інші зорі угорі -
Я їх люблю,як все, що - українське!

Все ТЕ пролити хочеться в віршІ...
Люблю серпневі айстри, чорнобривці...
А ще мені, як медом по душі,
Коли піснІ співають українці
Про те, як розмовляють яворИ,
Як вітер щось нашіптує калині...
Такі чудові літні вечори -
БУВАЮТЬ ТІЛЬКИ ЛИШ НА УКРАЇНІ!!!


Рецензии