Боже, збережи нашу Вкра ну,

Боже,збережи нашу Вкраїну,
щоб у ясну та прекрасну днину
війна кривава й люта закінчилась
і щоб наші серця легше забились!

Боже,збережи,за небо голубе й чисте,
за жито і пшеницю колосисту,
збережи,і щоб війни не було зроду,
бо нема на світі кращого,ніж ми народу!

Тобі я,Боже,за Вкраїну ромолюся,
а солдатам із АТО низько я вклонюся
і вірю я настане час,ота хвилина,
коли не буде війни та зацвіте калина!

Я вірю,що прийде той час,
що Україна переможе,ніхто не загине з нас
ми будемо боротись до останнього старанно,
та не зів"яне наш козацький рід,наш дух незламний!


Рецензии