Где она, Украина?

Де вона , Україна ?
В селі залишилась !
Там і гарна, єдина,
Як була, лиш змінилась.
Трохи старою стала:
Нема сил, не ті роки,
Всіх підряд годувала,
Бо на це був їх попит.
Та годує і нині,
Земля ж плодовита,
Хоч неспокій в родині,
Бо родина не сита.
Хоч забули Шевченка
Брехуни-казнокради,
Але терпить їх ненька,
Не чужі, рідні брати.
Правда жадібні дуже,
Весь народ  обікрали.
Ти про що мріяв, друже ?
Твою мрію продали.
Але родяться діти,
Відродиться родина,
Бо інакше не жити,
Бо помре Україна !


Рецензии