телу кутюрье создал фасон..

My touch of life is a possible desire,
My touch of light is sweet & gentle dream,
My living soul`s completely dyed
Each cell of me is absolutely picked..//
Коснуться жизни – исполнимое желание,
Коснуться света – сладкий нежный сон,
Душа моя по-настоящему спектральна
И телу кутюрье создал фасон..


Рецензии