Вiдкриваються навстiж дверi

Відкриваються навстіж двері
Я пірнаю у молоко
Спека в скроні вогнем гамселить
Росяніє дощем чоло

Неможливість набралась сили
Крізь тяжіння гарячих тіл
Де й кого так нещадно гріли
У щедротах жаги Світил

Міражами доріг пустелі
Розливається білий день
У повітрі мазки пастелі
Безкінечна безмежність дзен

10.08.2015


Рецензии