Подаруй мен1 казку

Прошу, намалюй мені казку,
Розмалюй світанок надією,
Запали мені сонце, будь ласка.
Стань моєю світлою мрією.

Давай ловити падаючі зірки?
І ховати їх у серцях.
Давай сміятися без кінця -
Я забула з тобою про страх.

Випусти птахів із кліток.
Знімем взуття і відчуєм траву.
Прошу, подаруй мені казку,
Бо я лиш тобою живу.


Рецензии