Яблок запахом дом весь заполнен...

Запах яблук заповнив всю хату
Наче сік, який хочеться пити...
Скоро Спас, уже днів небагато,
А за Спасом закінчиться літо.
Підвіконня усе в помідорах,
Це щоб спека їх не попалила.
Котрий день вона ходить по двору,
Її витримать - просто несила.
Літо наче довести нам хоче,
Що воно ого-го ще як може!
І тому, мабуть, дні вже і ночі,
Між собою, спекотно так схожі...
Воно з тиждень іще погуляє,
Наче парубок, так, наостанок.
Бо на обрії осінь блукає
Й зовсім скоро вже зійде на ганок...


Рецензии