Я гортаю тебе, як гортають...

Я гортаю тебе, як гортають улюблену книжку...
З будь-якої сторінки – цікаво, щасливо, моє.
З будь-якого рядочка осяює променем ніжність.
В кожній літері, крапочці гріє кохання твоє.

Все гортаю тебе... Так гортають маленький нотатник.
Де щасливі слова позбирались в щасливі думки.
Зізнаюся: щасливі думки – це усі мої статки.
Сторінки невеличкі – в щасливе майбутнє квитки.

І гортаю тебе, як гортають великі романи,
де читаннями – грішного хочу забути себе.
І гортаю тебе, і гортатиму. Не перестану.
Я гортаю тебе... Чи то я пригортаю тебе...


Рецензии
Прекрасні слова для коханої. Хай щастить Вам!

Тайный Альков   14.09.2015 14:40     Заявить о нарушении
Щиро вдячний!
І Вам щастя і любові!

Миклош Форма   14.09.2015 15:37   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.