Ти пiшов

Ти пішов, а я чекаю...
Скільки треба підожду.
Ти пішов, а я не знаю
Скільки так ще проживу.
Ти пішов, а я благаю
Повертайся, й більш не йди.
Ти пішов. Тебе немає.
Залишилися сліди.
В моїм серці замість раю,
Лиш зруйновані світи.


Рецензии