Хай в домi буде сонячно

Її я кличу "Сонечком", онученьку мою.
          Найкращі риси донечки я в неї впізнаю.
Хвилюємось, піклуємось...
                В турботах  вся сім'я.
                Причина є - онученька моя.

Хай ранок настає, хай вечір догора;
         хай темряву за вікнами пряде нічна пора...
Чи віхола довкіл, чи всі в цвіту сади... -
                у нашім домі сонячно завжди.

Ой голосочок радісний.., як весняний ручай...
     Мов подарунок благісний - оте святе дівча.
Вона родини нашої - окраса і любов,
                усіх нас осяває знов і знов.

Ростуть хай діти бажані в любові і добрі. -
              Їх світлом будуть вражені і юні, і старі.
Хай Батьківщина лагідна росте, цвіте й сама -
                і нас усіх, як мати, обійма.

Хай ранок настає, хай вечір догора;
           хай темряву за вікнами пряде нічна пора...
Чи віхола довкіл, чи всі в цвіту сади... -
                Хай в домі буде сонячно завжди!


Рецензии