На вушко

Я, замість вписати
тебе в адресати,
пишу - половині світу.
За твоє ім’я, між рядки зам’яте,
у пеклі мені горіти.

Заплющую очі…
Так сильно хочу по-доброму, без погорди,
Почути як ти з вишини шепочеш
«добраніч» на вушко фьорду.


Рецензии