МО СНИ

Я хочу бути твоїм вранішнім сонцем.
Хочу бути свіжою хвилею.
І вітром, що ввірветься у віконце.
Бути твоєю перлиною.

Я хочу писати тобі вірші,
І каву на двох вранці.
Мої мрії- лише міражі,
Але це такі солодкі і теплі сни.


Рецензии