Розкинемо спiвзвуччя...

Розкинемо співзвуччя, мов сузір'я,
                щоб стало веселіше і світліше.
Хай буде менше бруду і безвір'я,
           хай все любов'ю, добротою дише.

Хай музика луна, як Дар Господній;
              пречистий звук і святить, і лікує...
Зробімо, люди, це уже сьогодні! -
              Хай мир на всій Планеті запанує.


Рецензии