Геп да гэп да й ковдра ш

На зыму шчось всоплім

РозмышляЙім вжэ про шо, ну,
Гонды во с поэтОМ.
Ек е йім да ек ось дрова
Порубаты гондэ фш.

Бо, ге, лето фш, бач, проходэ,
А свыныныць гонь, глень,
Шэ пустой сав7. І лёгко
Нам в ёго полен 100.

Обшым, да, башка но й мроіць
Фсэ пра нейка гольле ж.
Не каб леж дэ з астаЛопКай
Да, га, х, пры й дарожцы ш.

Фон бо ё вжэ фсякый жабцы.
Во й колодяз хвайный.
І но, ох, чы хто чытае
Хоть на мовы матчын.

Віхрі ж свежыя круцяцца
Ось ля й банк рублёвы.
І зачысляць ліцьвіняне
Няне сце й сметаны.

Да. Ну, мы тшчеславій раді ш
Ніву во ій пашым.
Абрабатвам в7 славянам
Едіненя почву.

…ну, жара, жара жэ гонэ
Фсех в кансервны сокы.
Дэ прамы бо фш отжым.
Да й паветр вільготнэ? А шо в хаты зробышь.
Брызгай хоть пыдлогу сь.


Рецензии