Я тебе збережу

                Люба*

Ти, мов сонечка промінь,
Що пробився крізь повінь,
У буденність мого існування.

Я тебе збережу,
У душі посаджу,
Наче квіт неземного кохання.

Ти цвіти, проростай,
Утвори в мені рай,
Щоб усе на шляху подолала.

І пригадуй мене,
Як частинку себе,
Ту, котрою в тобі пропостала.

09.08.2015


Рецензии