Ну от i все...

Ну от і все... Останній кухоль пива...
                І в небуття піти повинен я.
Бувай здорова ти, бувай щаслива,
                моя кохана, ластівко моя!
Прощай мені усякі негаразди,
             які траплялись в нашому житті. -
І я прощаю... Дякую доразу -
                за дні щасливі, роки золоті! -
...Наснився  човен.., в сутінках  дорога..,
                якісь ключі (я їх передавав)...
Можливо, то від Бога засторога -
                щоб я надалі час не марнував?


Рецензии