Як швидко лiто промайнуло...

Як швидко літо промайнуло...
      Знов осінь - з хмарами, з дощем...
Частіше згадую минуле,
               тривожний чую серця щем.

Частіше думаю про зиму -
                шалений вітер, холод, лід...
А щастя... - все ще ходить мимо,
                хоч вже мені й немало літ.

Надія жевріє світанком,
                живе в мелодіях пісень... -
Я жду. Я вірю, що над ганком
                зійдЕ і мій веснЯний день.


Рецензии