Вецер вые

Вецер вые - не сціхае,
Ёе бы плача,бы  спявае.
І  вандруе  тут і там,
І разносіць злосны гам.
Ой ты, вецер, не губі,
Страх  у дУшы не гані!
Лепей  песню ад  душы
Заспявай  ты, загудзі!
Будзь ласкАвы, падкажы,
Дзе спакой цяпер знайсці?


Рецензии