Квiти похилилися...

Квіти похилилися додолу:
              непогода-осінь в сад іде;
квіти похилилися додолу -
            сірий вітер роздуми пряде.

Сонце заховалося за хмари,
          небо тихо плаче знов і знов.
Біля двору клен-юнак безпарий
           мріє про весну і про любов.

Айстри та жоржини коло хати -
                звечора голів не підвели;
наче то - зажурені дівчата... -
         Хлопці вчора в армію пішли.


Рецензии