Украинский Гарик 31

Український Ґарик 31

За мотивами І. Губермана

Щоб вижить-прожить в цьому світі,
Земля поки ще на осі,
Тримай в собі три заповіти:
Не бійсь, не надійсь, не проси.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".


Рецензии