Угода

Міняю кожен третій власний подих на дотик каріїх очей.
Віддам дев'ятий стукіт пульсу за шанс торкнутись ніжних вуст.
Довічне прощення лише за тихий шепіт уві сні.
Із радістю віддам у добрі руки, хоч і Б\Ушний, свій здоровий глузд.
Віддам тобі закоханий свій щирий погляд за палкі цілунки.
Готова вимінять твоє усміхнене обличчя за кожен день свого життя.
І без вагань віддати серце для того, щоб потрапити в твоє.
Зробить довічну бартерну угоду, щоб без вагань торкатись теплих рук могла.
Твоєї втіхи задля, перевернути з ніг на голову весь Світ!
Задля твого захоплення, готова замість Сонця спалить усі світлодіоди.
Я дам тобі можливість вибирати, із того, що тобі потрібно,
Лишень би ти усе своє життя закохано приймав усі мої дурні угоди!


Рецензии