Лети

лети. я відпускаю.
хоч крається душа без перестанку
лети. я не тримаю.
зустріли лиш один разом світанок

тікай. я вже не поряд.
солоний поцілунок як прощання
тікай. останній погляд.
ті є моє щасливе покарання

забудь. якщо так хочеться тобі.
все на Землі відносно, пам`ятаю
забудь. якщо не хочеш боротьби.
до себе твоїх рук не пригортаю

пусти. покинь, прошу, думки.
в очах твоїх прозорих така втома
пусти. я обійму-таки.
ти зараз їдеш. скоро будеш вдома

я розвертаюсь, але... все до біса!
приїдь - зеленим чаєм пригощу
впусти мене крізь льодяну завісу -
так просто я тебе не відпущу.


Рецензии