***

Ми вмієм літати ,
в своєму безбожжі ,
зухвало ковтати
ці звуки тривожні .

Закони планети ,
не в силах здолати ,
коли дві невдахи ,
знов прагнуть літати .

Збиття ритму серця ,
відсутності пульсу .
Закон увірветься
дійшовши конфузу .

Ми вмієм літати ,
в тінІ ейфорії .
зухвало ковтати
реальність та мрії .


Рецензии
Мы умеем летать, правда нужно очень сильно этого захотеть!
Хорошее произведение, понравилось :)
С уважением, Психоз Одиночества.

Психоз Одиночества   09.08.2015 23:10     Заявить о нарушении