Ос1нь невже ти чар1вна?

Я дякую тобі пора осіння,

за набуті твої вміння.

За те як на дворі барвисто,

я вдітий в твоє жовтувате намисто.

Ти додала барв в зелене розмаїття,

внаше буденне сірувате життя.

Жовто-гаряче листя по дворі розлітається,

неначе чарівний художник з барвами грається.

Жовто зелено червона палітра,

але й осіння пора хитра.

Адже скоро мороз роскине чарівні візерунки по віконцю,

не втрачай ні секунди, посміхайся сонцю.


Рецензии