А ви а3мав

ПрыгЛосьсе на стол Кошк?

А связь!.. така Ж, как была й.
Алё? Ничево. Ни С3льцов** жа, Х.
И как ты Львицу пастрав Ш.
Вочка сь в Рачковску.

Ну, вирнуйЛись Арсь з дачк.
Куды шэ коб стил щас.
День рошДейНий зе нах
Отдаць сце й ВасильКу п.

Отку2 Ш, чыя вш дачка
Этта Лисичка…
Ну, эт, так скаць,КараЛя Ж
Жабинка найхорища.

Шагы стыш, кахда
Плывэ хэтта Гусыня.
Шо, вам шэ с торта й
Шкурынку? Спартак жэ ваш там
Вжэ вэсь накрыВся зь.

* Чытаць трэба ж так:
А ты атрымал
Палучак ат сучча?
** А тут всё ж панятн?
Алё! В Стрильцов жах? УхЖас!
…таму фоткай любуйся: ГанНуська.
Ха! А машынка ш чукчый


Рецензии