Я за дверима

Я за дверима

Холодний піт розбудить знову,
Тремти я поруч за дверима,
Як ніж проймає дивний страх,
Колотить тіло як ніколи.

Ти визираєш із вікна,
Ковтаєш жадібно повітря,
Але не бачиш за спиною,
Як облітають два крила.

То ніч прийшла змінити світ,
Зірками вкрити темне небо,
І твій прекрасний силует,
Оголені і білі плечі.

Я чую як жбурляє кров,
У серці наповняє жаром,
І ти штовхнеш пекельні двері,
Де вітер підіймає крики.

Серед могил, кісток розбитих,
Де ворон вилітає з прірви,
Відчуєш тугу, одинокість,
В якій я вічність проживав.

У темряві, де люта смерть,
Години лічить і сміється,
Але мене ти не знайдеш,
Бо інші двері у безодню.


Рецензии