Вiдлуння

 Дорожити кожним словом,
Кожен подих твiй ловити;
Лиш коханням випадковим
Дорожити! Жити? Жити!

 Як пiзнати твою душу,
Як себе в руках тримати;
I чому мовчати мушу
Як пiзнати? Знати? Знати!

 Не лякаюсь я кохати,
Знов устами уст торкаюсь;
Тво€ серце вiдчувати
Не лякаюсь! Каюсь? Каюсь!

 Володiю гострим словом,
Вiдганяю безнадiю;
Своiм свiтом пречудовим
Володi! Дiю? Дiю!

 Окропити спраглi губи
Поцiлунком, час спинити;
Св'ят-водою образ любий
Окропити! Пити? Пити!

 01.06.2003 р.


Рецензии
Замечательное "эхо"!
Прочитала на одном дыхании... Очень понравилось! Спасибо.

Наталья Бурлай   19.02.2017 23:08     Заявить о нарушении
Спасибо, Наталья! Извините, что сразу не ответил, сложности с интернетом!

Сергей Черкасов Рыжий   26.02.2017 02:33   Заявить о нарушении