Котяры-клептоманы укр

Вухастий, полосатий,
Крадеться кіт у хату;
Вишукує він здобич,
Хапає і тіка.

Ковбаску чи сметану,
Чи сала десь дістане:
Нічого не поробиш -
Природа вже така.

Котяри, котяри,
Молоді і старі,
Чекаєте на вдачу,
Не дивлячись навкруг.

Котяри, котяри,
Сідниці як гітари,
Ніщо вас не хвилює,
Хто ворог, а хто друг.

Ламає наркомана,
Як дозу не дістане;
Гравець, як не зіграє,
І дня не проживе.

У алкаша лиш думка,
Де взять горілки рюмку;
У олігарха ж ломка,
Якщо він не краде.

Котяри, котяри!
На вас чекають нари:
Вас не переконати,
Мордатих бугаїв.

Котяри, котяри!
За вами - санітари:
Вас треба лікувати,
Як хворих крадіїв.

Казала мені мама -
Пішли ми від Адама;
Із мавпою рідня ми -
Нам Дарвін розповів.

Як колоради в стрічках
Зелені чоловічки;
Розбійників відносять
До сукиних синів.

Є змії і ворони,
Щури й хамелеони,
А наші олігархи
походять від котів.

Котяри, котяри!
На вас чекають нари:
Вас не переконати,
Мордатих бугаїв.

Котяри, котяри!
За вами - санітари:
Вас треба лікувати,
Як хворих крадіїв.

26.06.2015 р.


Рецензии