***

Життя чудове i прекрасне,
Навколо тiльки озирнись.
У ньому є щось неосяжне,
Лиш на хвилинку придивись.
Прислухайся до звукiв моря,
До пiснi пташки у саду.
В життi випробувань доволi
Та всi я їх переживу.
У цьому допоможе сонце,
Земля, птахи i квiти,
В батькiвський дiм мале
вiконце,
Де грали, як були ще дiти.
I я згадаю пiсню мами,
Що по життю мене вела.
Люблю рiднесеньку так само
I навiть зайвi тут слова.
Згадаю татову науку:
"Ти,доню,вчись i тiльки
вчись".
Вiзьму його за мужню руку...
Вiн плакать так i не
навчивсь.
В життi випробувань бува
доволi,
Та навiть зайвi тут слова.
Нехай спiває вiтер в полi,
Додому стежка щоб вела.


Рецензии