Кристина укр

Схрестились блискавки у герці,
Коли побачив я одну,
Що оселилась в моїм серці,
Лишила спокою і сну.

Ти - промінь сонця після зливи,
Ти - квіт росистий у полях;
Співають гори і долини
Твоє ім'я, твоє ім'я.

Христина, Христина, Христина -
Навік в моїм серці одна;
Христина, Христина, Христина -
У імені твоїм весна.

Я із веселих рос намисто
Тобі на груди покладу
І ніжну райдугу барвисту
У довгі коси заплету.

А у лугах безкраїх квіти,
Які ніхто ще не прим'яв,
Співатимуть неначе діти
Твоє ім'я, твоє ім'я.

Христина, Христина, Христина -
Навік в моїм серці одна;
Христина, Христина, Христина -
У імені твоїм весна.
(2 рази)

15.05.2015 р.


Рецензии