Ой, ты роза укр

Ой, ти ружа, голка дужа -
Уколола, пече дуже.
Ой, ти ружа, ой, ти ружа -
За Іваном серце тужить.

Ой, Іване, Іванечку!
Ти не рань моє сердечко!
Ти не рань моє сердечко,
Мій Іване, Іванечку.

Пече дуже гілка ружі,
За Іваном гірко тужу.
Ой, ти ружа, ой, ти ружа -
Уколола, пече дуже.

Чом же моє серце раниш,
В мою сторону не глянеш?
В мою сторону не глянеш,
Чом, Іване, серце раниш?

Чом до мене ти байдужий,
Невже стали ми вже чужі?
Плачу, тужу, пече дуже -
Ранить серце гілка ружі...

19.06.2015 р.


Рецензии