Помiж людей...

Поміж людей святих не знаю
              (а може, брате, знаєш ти?),
бо на Землі немає краю,
           який би весь був з чистоти.

З років дитячих починаю,
                до сьогодення знов іду -
в своїй уяві знов гортаю
                минулі радість і біду...
Свій досвід в свідки закликаю...
  Свій шлях життєвий знов долаю
поміж добра і марноти;
                і остаточно заявляю:

"Лише душа достойна раю,
                як вільна птаха - висоти!".


Рецензии