Зло системи

Основа життя,
Наука буття,
Основа бувалого світу
Забута давно,
Зараз всім всеодно
В якому світі
Наші виростуть діти.
В світі незгод,
В світі турбот,
В світі проблеми фінансів,
Які, вже давно,
Яким, всеодно,
Що зробили з людей обірванців!


Рецензии